IK BEN LIEKE.

Al bijna 39 jaar levenservaring / genieter en ruim 17 jaar werkzaam in dit mooie vak. Ik ben bevlogen, gedreven, creatief en vind het belangrijk mezelf te ontwikkelen, te laten inspireren en te groeien. Ik ben klantgericht waarbij persoonlijke aandacht voor mijn klanten / opdrachtgevers een belangrijke voorwaarde is. Alles wat je aandacht geeft groeit tenslotte. 

Mijn passie is het maken van mooie dingen, die niet alleen mooi zijn, maar ook een meerwaarde hebben. Of ik nu een magazine, folder, flyer, poster, advertentie, logo, huisstijl of een complete website maak. Het idee blijft de basis, maar het oog wil ook wat!

Mijn ontwerpen zijn altijd technisch goed uitgewerkt. Ik werk nauwkeurig en snel, zonder dat dit ten koste gaat van de vormgeving.
De functie van digitale uitingen (websites) worden steeds belangrijker, maar ik verlies de vorm nooit uit het oog. Ik streef er juist naar om functie en vorm samen te laten komen. Daar ligt mijn kracht.
Adobe InDesign
Adobe Illustrator
Adobe Photoshop
Adobe Dreamweaver
MS Office
Wordpress